Team
Charles Dickson, oprichter World Solar Fund
Charles Dickson
Oprichter/Founder World Solar Fund
Bernhard van den Dool
Joke Boekholt
Nel van den Dool
Anita Ouwens
Silke Posthumus
Jitske Klein Egelink
Nilcola Ojoki Faka
Merve Altindis
Lamin Kuyateh

Samenwerkingspartners

friends-of-children-foundation

Friends of Children Foundation (FCF) – Wau, Zuid Soedan, en haar zusterorganisatie Stichting Vrienden van Straatkinderen (SVVS) – Apeldoorn, Nederland zijn particuliere organisaties, met een gemeenschappelijk doel om onderdak te bieden aan dakloze kinderen in leeftijd van 9-18 jaar in Wau, Zuid Soedan. Deze kinderen hebben op straat geleefd onder erbarmelijke omstandigheden. Deze kinderen volgen een gefaseerde opleiding waarin ze vaardigheden leren om hen de mogelijkheid te geven om onafhankelijk te zijn tegen de tijd dat zij 18 jaar of ouder zijn.

Wij rekenen op de diensten van maatschappelijk werkers, leerkrachten, de gemeenschap organisatoren en vrijwilligers die samen het SVVS en FFoHC team vormen en al hun gaven en talenten inzetten.

http://www.svvs-wau.com/

 

stichting-waridihome

Stichting WaridiHome wil graag het leven verbeteren van (wees)kinderen in Kenia. Dit door middel van het aanvullen van de basisbehoeften van de kinderen, de kinderen in veiligheid laten opgroeien en de kinderen verzekeren van onderwijs. De kinderen krijgen hierdoor de kans om op te groeien tot opgeleide, zelfstandige volwassenen.

www.waridihome.com

 

makoma-basic-school-zambiaMakoma Basic School Zambia